Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση από το κυλικείο

"Της υπεύθυνης του κυλικείου κυρίας Ειρήνης Παρταράκη"

Α
γαπητοί γονείς,

Εύχομαι να έχουμε καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.

Μια αναμφίβολα ιδιαίτερη σχολική χρονιά ξεκίνησε και αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσω σχετικά με την λειτουργία του κυλικείου μας.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα εφαρμόζονται σχολαστικά οι γενικοί κανόνες καθαριότητας, απολύμανσης επιφανειών και ατομικής υγιεινής, όπως αυτοί προβλέπονται από τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (π.χ. χρήση μάσκας, γαντιών, καλό και συχνό πλύσιμο χεριών, εφαρμογή αντισηπτικού ιδιαίτερα πριν και μετά τον χειρισμό τροφίμων, εφαρμογή απολύμανσης επιφανειών κλπ) και ό,τι  άλλο υπαγορεύεται από τις επίσημες οδηγίες, για την προετοιμασία και διάθεση ενός ασφαλούς κολατσιού των μαθητών μας.

Το φαγητό των παιδιών θα δίνεται πάντα φρέσκο, ζεστό και προστατευμένο σε ατομική χάρτινη συσκευασία.

Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια, αλλά και με αγάπη, υπευθυνότητα, κατανόηση και ευαισθησία, σχετικά με το πολύ ευαίσθητο θέμα της διατροφής των παιδιών μας, θα κάνω  ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν.

Στο κυλικείο διατίθενται προϊόντα σε ελεγχόμενες και χαμηλές τιμές για να είναι προσιτά σε όλους .

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι στηρίζοντας το κυλικείο στηρίζετε το σχολείο. Τα χρήματα του ενοικίου του κυλικείου χρησιμοποιούνται για κάλυψη αναγκών του σχολείου.

Εδώ και 19 χρόνια που βρίσκομαι στο κυλικείο του σχολείου αντιμετωπίζω πάντα με υπευθυνότητα, σεβασμό και πολύ αγάπη τα παιδιά μας!



ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


Με εκτίμηση

Ειρήνη Παρταράκη

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974039782